Bij DG TransMissies bent u aan het juiste adres voor problemen met uw versnellingsbak.

 

Wij kunnen voor u complete revisie van de bak verzorgen.

Ook is deel reparatie mogelijk, maar ook bij vragen en/of twijfels over bij – geluiden kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende diagnose.

Als u doorrijdt met een geluid in uw versnellingsbak, vergroot u de schade en loopt u een groot risico op het verlies van uw versnellingsbak en hierdoor onnodig hoge kosten.

Bij een versnellingsbak revisie wordt de versnellingsbak volledig uit elkaar gehaald, in onze speciaal ingerichte revisie ruimte.

Vervolgens beoordelen wij de bak op schade en slijtage.

Bij een revisie van een versnellingsbak, worden delen vervangen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals, synchromesh ringen, pakkingen, keerringen, lagers en tandwielen.

 

Omdat onze werkplaats ingericht is op het makkelijk en snel demonteren van versnellingsbakken, kunt u tegen een goede prijs ook uw koppeling/ twee massavliegwiel laten vervangen.

Problemen aan het twee massavliegwiel kunt u herkennen aan trillingen in het koppelingspedaal en/of een klapperend geluid bij stationair draaien.

 

Voor garagebedrijven is de mogelijkheid er om de versnellingsbak los bij ons af te leveren voor reparatie of revisie.

 

Voor particuliere klanten verzorgen wij complete revisie met uitbouw en inbouw van de versnellingsbak in onze eigen werkplaats.

 

Bijna alle onderdelen zijn, mits voor 17:30 besteld, de volgende dag in huis.

Maar de bekende slijtdelen hebben wij zoveel mogelijk op voorraad.